gfhs logotype c

Socialpedagoger

Tidigare elever på Socialpedagogisk utbildning Tidigare elever på Socialpedagogisk utbildning Linnea Ronström

Många skolor runtom i landet söker och anställer socialpedagoger som ska kunna avlasta lärarna.

SVT:s Morgonstudion sände direkt från Södervärnsskolan i Visby. Hör hur socialpedagogerna avlastar Gotlands lärare.
Här kan du se inslaget där den lyckade satsningen på Gotland uppmärksammas.

Är du intresserad av att arbeta som socialpedagog?

I Fårösund har vi Socialpedagogisk utbildning, en tvåårig yrkesutbildning. Utbildningen riktar sig till dig med intresse för människor, samhällsfrågor och personlig utveckling. Utbildningen ger en bred kompetens för socialpedagogiskt arbete inom många verksamheter, t ex behandlingshem, öppenvård, slutenvård och ungdomsgårdsverksamhet och skola. Hos oss lär du dig hur vi kan arbeta för att göra världen till en kreativ och demokratisk plats.

Languages