Matsalar

Matsal Fårösund

""

Vi har öppet för allmänheten måndag–fredag klockan 11.30–13.00.

Varmt välkomna! 

Vecka 48

  • Måndag

    Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
    Veg. Falafel med dillstuvad potatis och rödbetor

  • Tisdag

    Raggmunkar och stekt fläsk med lingonsylt
    Veg. Raggmunkar och stekta grönsaksbiffar med lingonsylt

  • Onsdag

    Fiskpanna med aioli och ris
    Veg. Grönsakspanna med aioli och ris

  • Torsdag

    Högrevsgryta med kokt potatis och gele
    Veg. Pastagratäng

  • Fredag

    Schnitzel med klyftpotatis och bea
    Veg. Schitzel med klyftpotatis och dragonsås

Matsal Hemse

""

Vi har öppet för allmänheten måndag–fredag klockan 12.00–13.20

Varmt välkomna! 

Vecka 48

Maten vi serverar

Vi strävar efter att tillreda maten från grunden och med så få tillsatser som möjligt – så gott som hemlagat!

  • Rotfrukter, grönsaker och frukt är i mån av tillgång ekologiska och närodlade.
  • Kött och fågel är uppfött och processat på Gotland eller i övriga Sverige.
  • Fisk är MSC-märkt, det vill säga fångad genom hållbart fiske.
  • Mejeriprodukter är i största utsträckning från Gotland.
  • Kaffe och te är kravodlat och rättvisemärkt.
  • Bröd är närproducerat.
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""