Matsalar

Matsal Fårösund

""

Vi har öppet för allmänheten måndag–fredag klockan 11.30–13.00.

Varmt välkomna! 

Vecka 21

  • Måndag

    Köttbullar i gräddsås med kokt potatis
    Veg. Sojabullar i örtsås med kokt potatis

  • Tisdag

    Kycklinggryta med ris
    Veg. Grönsaksgryta med ris

  • Onsdag

    Köttstroganoff med potatis
    Veg. Tofustroganoff med potatis

  • Torsdag

    Stängt

  • Fredag

    Brunch 10:00 - 12:00

Matsal Hemse

""

Vi har öppet för allmänheten måndag–fredag klockan 12.00–13.20

Varmt välkomna! 

Vecka 20

  • Måndag

    Blomkåls-/broccolisoppa med bröd & ost.
    Dessert:Drottningpaj med vaniljsås.

  • Tisdag

    Stekt strömmingsflundra med skirat smör/ potatispuré.
    Veg. Stekt aubergine/ / yoghurt / potatispure.

  • Onsdag

    Köttfärslimpa med timjanssås & potatis.
    Veg. Veglimpa med timjanssås & potatis.

  • Torsdag

    Falukorv i ugn med rostade morötter & potatis.
    Veg. Korv i ugn med rostade morötter & potatis.

  • Fredag

    Oxbringa med rotfrukter & pepparrotssås.
    Veg. Svampgryta med sojabönor.

Maten vi serverar

Vi strävar efter att tillreda maten från grunden och med så få tillsatser som möjligt – så gott som hemlagat!

  • Rotfrukter, grönsaker och frukt är i mån av tillgång ekologiska och närodlade.
  • Kött och fågel är uppfött och processat på Gotland eller i övriga Sverige.
  • Fisk är MSC-märkt, det vill säga fångad genom hållbart fiske.
  • Mejeriprodukter är i största utsträckning från Gotland.
  • Kaffet är kravmärkt och teet är ekologiskt och rättvisemärkt.
  • ""
  • ""
  • ""
  • ""