Skip to main content

Matsalar

Matsal Hemse

""

Välkommen till vår lunchrestaurang!

Måndag–söndag klockan 12.00–13.00

Pris för lunch är 120 kr på vardagar och 135 kr på helger. 

Vecka 38

  • Måndag

    Morotssoppa med ingefära och chili 

    Dessert, björnbärspaj med vaniljsås 

  • Tisdag

    Ugnsbakad mandeltorsk med potatis 

    Veg. Ugnsbakad quornfilé med potatis

  • Onsdag

    Järpar med gräddsås, potatis och lingon

    Vegjärpar med gräddsås, potatis och lingon 

  • Torsdag

    Falukorv i ugn med potatismos 

    Vegkorv i ugn med potatismos  

  • Fredag

    Kalops med potatis och inlagda rödbetor 

    Veg. Kalops med potatis och inlagda rödbetor 

  • Lördag

    Stängt 

  • Söndag

    Fiskgratäng med potatis 

    Vegschnitzel med potatis och krämig sås

Matsal Fårösund

""

Välkommen till vår lunchrestaurang!

Frukost måndag - fredag: 07.45 - 09.00
Pris frukost: 75 kr

Lunch måndag - fredag: 11.30-13.00
Pris lunch: 110 kr

Vecka 38

  • Måndag

    Nötköttbullar i gräddsås med rostad potatis
    Veg. Sojabullar i örtsås med rostad potatis

  • Tisdag

    Helstekt karré med Bea och rotfrukter
    Veg. Rödbetsbiffar med Bea och rotfrukter

  • Onsdag

    Fiskgryta med ris
    Veg. Grönsakspanna med ris

  • Torsdag

    Lunchkorv med senapssås med potatis
    Veg. Bönbiffar med senapssås med potatis

  • Fredag

    Kycklingklubba med klyftpotatis
    Veg. Lins- och sötpotatisbollar med klyftpotatis

Maten vi serverar

Vi strävar efter att tillreda maten från grunden och med så få tillsatser som möjligt – så gott som hemlagat!

  • Rotfrukter, grönsaker och frukt är i mån av tillgång ekologiska och närodlade.
  • Kött och fågel är uppfött och processat på Gotland eller i övriga Sverige.
  • Fisk är MSC-märkt, det vill säga fångad genom hållbart fiske.
  • Mejeriprodukter är i största utsträckning från Gotland.
  • Kaffet är kravmärkt och teet är ekologiskt och rättvisemärkt.