Skip to main content

Tillgänglighet för gotlandsfolkhogskola.se

Problem att logga in på schoolsoft?

Har du svårigheter att logga in på schoolsoft? Kontakta oss via mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig. 

Redogörelsen uppdaterades senast den 27 juni 2023. 

Gotlands folkhögskola står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Här beskriver vi hur gotlandsfolkhogskola.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga.

Se avsnittet Innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av gotlandsfolkhogskola.se

Vi har använt oss av Testa din webbplats på webbriktlinjer.se som tillhandahålls av Myndigheten för Digital Förvaltning utifrån WCAG 2.1 AA-standard för tillgänglighet (Web Content Accessibility Guidelines).

Senaste bedömningen gjordes den 27 juni 2023.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från gotlandsfolkhogskola.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du kontakta oss på följande sätt:

  • skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • ring Erika Sköldefors på 070-788 81 15

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar ditt påpekande om bristande webbtillgänglighet eller din begäran om tillgängliggörande av innehåll kan du anmäla till Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Det innehåll som beskrivs nedan är inte helt tillgängligt. Vi arbetar löpande för att åtgärda bristerna.

  • Zoom: På mobiltelefoner är zoomfunktionen inte responsiv.
  • Dokument: Vissa PDF-dokument är inte interaktiva. Vissa PDF-dokument är inte korrekt taggade för att fungera med uppläsande hjälpmedel. Det kan också finnas PDF-dokument där läsordning och tabbordning är felaktig. Bilder i PDF-dokumenten kan sakna alternativtext.
  • Filmer: Filmer som publicerats på hemsidan kan sakna textning och är inte syntolkade.